Natječaj za Slatku priču

U sklopu projekta www.slatkikosecer.com provodi se Natječaj za Slatku priču.

Slatka priča je priča iz života koja opisuje neki događaj ili iskustvo, odnosno istinit primjer vezan na temu života s dijagnozom dijabetes tipa 1. Tema, kao i dužina teksta je proizvoljna. Kako je cilj projekta www.slatkikosecer.com potaknuti pozitivan odnos prema navedenoj životnoj situaciji, preporuka je pisati s pozitivnom notom u podlozi priče. To, dakako, nije obveza sudionika Natječaja.

Sudjelovati mogu svi zainteresirani. Na Natječaju se može sudjelovati neograničenim brojem priča. Da bi bili sudionik Natječaja, trebate popuniti prijavni obrazac, te u prilog staviti Slatku priču. Ukoliko je prijava bila uspješna, dobiva se potvrda o primitku iste.

Slanjem priče pristajete na Uvjete poslovanja www.slatkikosecer.com . Priča ostaje u vlasništvu autora projekta www.slatkikosecer.com , te pristajete na njenu objavu u bilo kojem obliku, elektroničkom ili tiskanom.

Pobjedničku priču će odabrati autor projekta www.slatkikosecer.com, objektivnom ocjenom kvalitete literarnog djela te subjektivnom ocjenom tematike, odnosno same priče. Pobjednik će se birati korektno i pravedno.

Obavijest o završetku pojedinog kruga Natječaja bit će poslana na kontakt mail adrese svih sudionika Natječaja. U određenom razdoblju, o kojem će sudionici također biti obaviješteni, bit će proglašen pobjednik tog kruga Natječaja. Pobjednik će biti nagrađen vrijednom nagradom po izboru autora projekta. O nagradi pobjedničke priče pojedinog kruga Natječaja sudionici će također biti obaviješteni.

Napišite i pošaljite priču! Budite sudionik Natječaja za Slatku priču!

PRIJAVITE SE BESPLATNO
Pošaljite: Vaše ime, prezime, broj telefona i priču na [email protected]
Vašu prijavu ćemo razmotriti i obavijestiti Vas o daljnjim koracima. Sretno!